Президентът Джо Байдън назначи поп звездата Лейди Гага за съпредседател

...
Президентът Джо Байдън назначи поп звездата Лейди Гага за съпредседател
Коментари Харесай

Лейди Гага и Джордж Клуни съветват американския президент за изкуство и култура

Президентът Джо Байдън назначи поп звездата Лейди Гага за съпредседател на президентския комитет по изкуствата и филантропичните науки дружно с филмовия продуцент Брус Коен, предадоха американски медии. 
Прочетете още
80-годишният президент направи това изказване в публично прессъобщение, което включваше и лист на членовете на комитета от " А " класацията, като Джордж Клуни и Кери Уошингтън. 

37-годишната Гага през годините не един път е работила с президента Байдън по разнообразни планове. Много известност набра и и осъществяването на националния химн на церемонията по встъпването му в служба през 2021 година

Двойката сплоти напъните си през 2016 година, с цел да разпространява акцията " It`s On Us ", която преглежда казуса със половите похищения в университетските кампуси. 

Президентският комитет по изкуствата и филантропичните науки е основан при администрацията на Роналд Рейгън през 1982 година, с цел да поучава президента по културната политика за " усилване на федералната поддръжка за изкуствата, филантропичните науки и музейните и библиотечните услуги ", напомнят от Белия дом.

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР