Президентът Джо Байдън лесно спечели първичните избори на Демократическата партия

...
Президентът Джо Байдън лесно спечели първичните избори на Демократическата партия
Коментари Харесай

Джо Байдън печели първичните избори в Южна Каролина, докато се подготвя за преизбиране

Президентът Джо Байдън елементарно завоюва първичните избори на Демократическата партия в Южна Каролина, завладявайки щат, който настояваше да докара до номинационния развой на партията си, откакто това съживи борбения му тогава Кандидатурата за Белия дом преди четири години.

Г-н Байдън победи другите дълготрайни демократи на гласуването в събота в Южна Каролина, в това число представителя на Минесота Дийн Филипс и писателката Мариан Уилямсън.

Неговото преизбиране акция влага съществено в повишение на изборната интензивност в това, което видя като тест драйв на напъните си за активизиране на чернокожи гласоподаватели, основен либерален блок, който е в центъра на възможностите на господин Байдън в евентуалния ноемврийски реванш против някогашния президент Доналд Тръмп.

„ През 2020 година гласоподавателите на Южна Каролина бяха тези, които потвърдиха, че специалистите бъркат, вдъхнаха нов живот на нашата акция и ни сложиха на пътя към спечелването на президентството “, сподели господин Байдън в и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР