Президентът Джо Байдън каза във вторник, че кампанията му за

...
Президентът Джо Байдън каза във вторник, че кампанията му за
Коментари Харесай

Байдън казва, че „ако Тръмп не се кандидатираше, не съм сигурен, че щях да се кандидатирам“

Президентът Джо Байдън сподели във вторник, че акцията му за преизбиране е била подтикната частично от Доналд Тръмп решение да се кандидатира още веднъж за президент и опит да се блокира предшественикът му да си върне Белия дом.

" Ако Тръмп не се кандидатираше, не съм сигурен, че щях да се кандидатирам, " Байдън сподели на предизборно събитие в Бостън, като добави, че „ не може да му разреши да завоюва “.

При завръщането си в Белия дом във вторник вечерта Байдън беше запитан от кореспондент дали ще се поклони от конкуренцията, в случай че Тръмп отпадне. „ Не, не в този момент “, отговори президентът.

Байдън се сблъска с рецензии от страна на партията си, в това число от конгресмена Дийн Филипс от Минесота, който в последната минута се сблъсква с първоначални провокации, че е прекомерно остарял и би трябвало да се отдръпна, с цел да разреши на по-младото потомство да поеме факела.Но Байдън въпреки всичко избра да се кандидатира, ход, който от дълго време се смяташе за движен от някогашния република...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР