Президентът Джо Байдън изрази силната подкрепа на САЩ към инициативата

...
Президентът Джо Байдън изрази силната подкрепа на САЩ към инициативата
Коментари Харесай

Джо Байдън с послание към Три морета за изкореняване на корупцията

Президентът Джо Байдън изрази мощната поддръжка на Съединени американски щати към самодейността " Три морета ", отправяйки обръщение за премахване на корупцията и транспарантни вложения в инфраструктурата като метод за усилване на сигурността и конкурентността на района.

Американският президент направи видеообръщение към откритата в четвъртък в София Шеста среща на върха на самодейността " Три морета ", в която вземат участие 12 страни.

Домакин е българският държавен глава Румен Радев. В двудневния конгрес вземат участие президенти и делегации от 12-те страни членки, както и представители на сътрудниците на самодейността Съединени американски щати, Германия, Европейската комисия, ръководещият шеф на МВФ Кристалина Георгиева и други

Джо Байдън благодари на поздрави на президента Радев и икономическия министър Кирил Петков като домакини на тази значима среща на върха.

Съединени американски щати ви поддържат във всяка стъпка, ангажираме се да могат да се подобрят връзките във вашия район и с институциите, с цел да може Европа да извърши отколешната си цел - да е обединена, да работи и да живее в мир, съобщи президентът на Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР