Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност поиска в

...
Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност поиска в
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Руската агентура се опитва да дестабилизира управлението у нас чрез македонския въпрос


Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност изиска в послание министър- ръководителят Кирил Петков. Той упорства партиите, службите и президента още веднъж да обсъдят българското несъгласие против началото на договарянията на Северна Македония за участие в Европейския съюз. Желанието на премиера идва след две значими визити у нас през тази седмица - помощник-държавният секретар по европейските въпроси Карън Донфрийд беше тук, страната ни за ден посети и комисарят по разширението - Оливер Вархей. Преди два дни и Европарламентът гласоподава годишния отчет за напредъка на Северна Македония и в него попадна изменение на Зелените, съгласно което, двустранните разногласия би трябвало да се позволяват настрана от присъединителния развой.

Съпредседателят на " " и зам.-председател на Народно събрание ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров разяснява тези тематики в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия. България има народен интерес от това Северна Македония да стане член на Европейски Съюз, с цел да може да сме заобиколени от другарски страни, само че в сегашния миг нито има задоволителна социална поддръжка, нито в Народното събрание има подготвеност да се подвига ветото, безапелационен е ген. Атанасов. Ветото не може да бъде вдигнато - вършат се опити през тази тематика да бъде дестабилизирано държавното управление. Руската агентура е тази, която се пробва изкуствено, посредством македонския въпрос да дестабилизира ръководството на страната, изясни Атанасов. Според него, през последните години настойчиво се работи върху съзнанието на българското общество, а и сътрудниците от Македония не спомагат по развиване на този въпрос.

В миг на война, когато Русия атакува Украйна, се изостриха избрани връзки, изплуваха избрани условия. Депутинизация значи понижаване до най-малко зависимостите на България от Русия, изясни ген. Атанасов във връзка декларацията за депутинизация на " ". Кой позволи " Лукойл " да не заплаща нужните налози тук, попита Атанасов. Бойко Борисов преди да влезе в политиката, беше притежател на една охранителна компания - " Ипон ". А " Ипон " охраняваше " Лукойл ". ГЕРБ имитираше евроатлантически политики, а в това време прокарваше съветски ползи, счита ген. Атанасов.

Той е безапелационен, че от " " ще упорстват за инспекции в службите за сигурност дали има лица, обслужващи съветските ползи. Още другата седмица желаяме тези инспекции, с цел да сме сигурни, че са затворени пробойните, безапелационен е ген. Атанасов. Българска социалистическа партия са откровени русофили. Моите терзания са за скритите русофили - за тези, които приказват едно, а правят друго, съобщи Атанасов в отговор на въпрос за отношението им съдружните сътрудници от левицата.

Най-силно отражение войната у нас дава върху стопанската система. Страшно доста се спекулира с тези затруднения, които са директно отражение от войната, разяснява още Атанасов. Аз в никакъв случай в обикновено време не бих се съгласил да има нулево Данък добавена стойност на цената на хляба, само че в този момент това се постанова, добави той, като изрази подозрение дали тази мярка ще докара до действително понижение в цената.

Абсолютна нелепост - по този начин ген. Атанасов разяснява абсурда с слагането на стоманени ограждения на вратите на Народното събрание. Нямам визия кой какво е приключил в цялата тази история. Но е доста просташко това, което правят ГЕРБ. Те не са агресивана съпротива - те са злобна съпротива Това ли е най-големият проблем на България, пиопита Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР