Президентът да покани г-жа Корнелия Нинова в понеделник, за да

...
Президентът да покани г-жа Корнелия Нинова в понеделник, за да
Коментари Харесай

След изтекъл запис на заседание на ДБ, от ГЕРБ поискаха Нинова да върне мандата веднага

Президентът да предложения госпожа Корнелия Нинова в понеделник, с цел да показа името на министър-председателя. В случай, че това не се случи, да приключи мандата и да се върви към нови избори. Това разгласи по време на брифинг Радомир Чолаков в централата на партията, съобщи Novini.bg.

Повод за настояването на ГЕРБ са изтекли кавги записи, свързани с избора на ръководител на КПКОНПИ. „ Не се намираме в политическа рецесия, а в безвремие. Г-жа Нинова се пробва да сформира държавно управление, само че не е ясно дали напъните И са откровени. Ако има нещо забавно в този запис е това, че доста очевидно разкрива какво се крие зад паравана “, разяснява зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Аз даже не съм шокиран. Сигурен съм, че дни наред ще се цитира, това което е споделил господин Иванов. Най-тъжното е, това което го няма. Не чух никакви разлики, не чух нищо за битка с корупцията, а за бухалки “, съобщи Дончев. „ Чух за министерства, за пари, за бухалка “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР