Президентът би трябвало да обединява държавата, а имаме такъв, който

...
Президентът би трябвало да обединява държавата, а имаме такъв, който
Коментари Харесай

Захариева: Избиратели няма да простят на политиците...

Президентът би трябвало да сплотява страната, а имаме подобен, който размахва пестник. Проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева са противоположното на това. Имаме потребност от хора, които подават ръка и успокояват напрежението, а не го нагнетяват, сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Екатерина Захариева от ГЕРБ.

Тя добави, че проф. Герджиков е самостоятелен претендент, подсилен от партия ГЕРБ и той чака поддръжка от всички страни, а кандидатпрезидентската двойка ще продължава да води положителна акция.

Захариева е уверена, че българите, които желаят президент, който да търси и намира решения на проблемите, а не основава разделяне, ще гласоподават за професор Анастас Герджиков.

Относно парламентарните избори, тя счита, че българските гласоподаватели няма да простят на политиците миналите месеци на безвремие. Но от ГЕРБ са подготвени на диалози с всички, тъй като България има потребност от настоящ кабинет с можещи хора, който да изведе страната от рецесията.

За "Пандора Пейпърс " някогашният министър на външните работи счита, че не се знае още какво може да изтече като документи и добави, че офшорните сметки и интервенции не са противозаконни.

По въпроса с районен съд Македония Екатерина Захариева счита, че ще бъде оттегляне от нашата позиция вписването на българите в нашата съседка като малцинство.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР