Президентът беше длъжен да им даде шанс. Обществото очакваше от

...
Президентът беше длъжен да им даде шанс. Обществото очакваше от
Коментари Харесай

Маринов: Радев няма проблем с левите избиратели, а с част от ръководството и председателя на БСП

Президентът беше задължен да им даде късмет. Обществото очакваше от партиите да се оправят, само че те не го направиха. Имало е случаи, когато той бързо е осъществявал тази процедура, а тогава го укоряваха, че не дава опция, само че това е въпрос на справедливи условия. Такова е положението на партиите, това съобщи съветникът на Гълъб Донев и предедател на Стратегическия съвет към президента проф. Александър Маринов пред bTV по отношение на третия мандат и избора на президента Румен Радев за връчваенето му.

В дадената обстановка бяха с не по-малък късмет от другите реалистични разновидности, добави той за избора на президента да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия.

" Румен Радев няма никакъв проблем с българските социалисти. Румен Радев има влошени връзки с една част от управлението на Българска социалистическа партия и нейния ръководител. Ясно е отношението на последователите на Българска социалистическа партия. Около 95% от тях гласоподаваха за Радев на президентските избори ", съобщи Маринов за това дали президентът е връчил досието на левицата, с цел да върне доверието си в гласоподавателите на социалистите.

Това е пагубна загуба, акцентира съветникът на Гълъб Донев за спада в гласовете към Българска социалистическа партия през последните две години.

" Той няма по какъв начин да премълчава неща, които са откровени лъжи ", безапелационен бе проф. Маринов.

Най-голямата заплаха за парламентарната република са партиите, с невъзможността да извършват функционалностите си, съобщи още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР