Президентът Байдън вкарва“ насън САЩ в друга катастрофална“ война в

...
Президентът Байдън вкарва“ насън САЩ в друга катастрофална“ война в
Коментари Харесай

Джо Байдън „вкарва насън“ САЩ в „катастрофална война“, казва експерт, докато IDF обмисля ответен удар срещу Иран

Президентът Байдън „ вкарва “ насън Съединени американски щати в друга „ пагубна “ война в Близкия изток, специалист споделя, до момента в който IDF приготвя ответен удар след историческата ракетна бомбардировка на Иран през уикенда.

81-годишният Байдън е изправен пред възходящ напън да заглуши критиците, които настояват, че е разрешил напрежението в района да ескалира, защото опасността от израелски контраудар против Иран се задава.

„ Стратегията на администрацията на Байдън претърпя цялостен неуспех. Байдън въвлича Съединени американски щати в още една пагубна война в Близкия изток “, сподели Фаваз Гергес, професор по интернационалните връзки и близкоизточна политика в Лондонското учебно заведение по стопанска система, пред NBC News.

„ Неговата всеобхватна цел да предотврати ескалацията на войната в Газа в прилежащите страни се провали. Байдън не съумя да повлияе на решенията на Нетаняху нито в Газа, нито по отношение на Иран. “

На друго място, представителят на Израелските отбранителни сили (IDF) Питър Лернер удостовери в понеделник, че отмъщението на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР