Президентът Байдън в неделя изглежда смеси френския президент Еманюел Макрон

...
Президентът Байдън в неделя изглежда смеси френския президент Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Байдън обърква френския президент Еманюел Макрон с бившия лидер Митеран, който почина през 1996 г.

Президентът Байдън в неделя наподобява смеси френския президент Еманюел Макрон с някогашен водач на европейската страна, който е мъртъв от близо три десетилетия.

По време на предизборна тирада в Лас Вегас 81-годишният президент неопределено си спомни диалога с някогашния френски президент Франсоа Митеран, който умря през 1996 година, по време на среща през 2021 година със международни водачи.

„ Беше в южна Англия. И аз седнах и споделих, „ Америка се завърна “, а Митеран от Германия, имам поради от Франция, ме погледна и сподели – сподели, „ знаеш ли какво – за какво – за какъв брой време се върна? “, сподели Байдън, базирайки се на диалог на срещата на върха на Г-7, в който ръководителите на НАТО разискаха протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия.

„ И аз го погледнах и... и канцлерът на Германия сподели: „ Какво ще кажете, господин президент, в случай че на следващия ден вземете вестника в Лондон Таймс и Лондон Таймс каже: „ Хиляда души пробийте Камарата на общините, разбийте вратите, две Боби са убити, с цел да спрат избора на министър-предс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР