Президентът Байдън отправи предупреждението на пресконференция в Белия дом във

...
Президентът Байдън отправи предупреждението на пресконференция в Белия дом във
Коментари Харесай

Помощта на САЩ за Украйна „идва към своя край“, освен ако Конгресът не одобри допълнително финансиране, предупреждава Джо Байдън

Президентът Байдън насочи предизвестието на конференция в Белия дом във вторник дружно с украинския президент Володимир Зеленски, който пътува до Вашингтон в опит да укрепи поддръжката за ново финансиране.

Съединени американски щати към този момент са дали повече от 111 милиарда $ (88 милиарда паунда), откогато Русия стартира нашествието си в страната преди повече от 21 месеца, само че настоящата поддръжка е би трябвало да се изчерпи до седмици.

Президентът Байдън сподели, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Киев „ до момента в който можем “, като той разгласи спомагателен пакет от поддръжка от 200 милиона $ (£160 милиона) във вторник.

Той добави: „ Но без в допълнение финансиране ние бързо завършваме способността си да помогнем на Украйна да отговори на незабавните оперативни условия, които има...

“ [Руски Президентът Владимир] Путин разчита на това, че Съединените щати не съумяват да реализират триумф за Украйна. Трябва да му потвърдим, че бърка. "

Изображение: Джо Байдън в Белия дом във вторник

Въпреки то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР