Президентът Байдън и демократите започнаха годината със значително предимство в

...
Президентът Байдън и демократите започнаха годината със значително предимство в
Коментари Харесай

Тръмп, Републиканската партия изостават от Байдън и демократите в набирането на средства, тъй като кампаниите са в очакване на общи избори

Президентът Байдън и демократите започнаха годината със доста преимущество в набирането на средства пред някогашния президент Тръмп и Републиканския народен комитет, отчети за финансиране на акцията, подадени във вторник с шоуто на Федералната изборна комисия.

господин Кампанията на Байдън споделя, че е влезнала във февруари със 130 милиона $ в брой в своите свързани комисии. Две от тези организации, Комитетът на Байдън за президент и Националният комитет на Демократическата партия, съставляват 80 милиона $ от този боен сандък, съгласно техните документи от понеделник.

Два от другите му взаимни комитети за набиране на средства, Фондът за победа на Байдън и Фондът за деяние на Байдън, подават документи на тримесечна база и не са разгласили данните си за януари.

заплати над 49,6 милиона $ дарителски пари за юристите на Тръмп, правните съвещания и таксите, свързани с следствието, произлизащи от 91 закононарушения, против които е изправен в четир...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР