Президентът Александър Вучич обвини България в желание Сърбия да бъде

...
Президентът Александър Вучич обвини България в желание Сърбия да бъде
Коментари Харесай

България иска Сърбия да бъде наказана, обяви Вучич

Президентът Александър Вучич упрекна България в предпочитание Сърбия да бъде осъдена.

По време на присъединяване си в телевизионното предаване " Кирилица " Вучич се оплака, че Сърбия " постоянно ще бъде под напън заради Косово ". " Хърватия постоянно е била за наказване на Сърбия, а от време на време и България, както и една част от скандинавските страни и тези от Балтика ", сподели още Вучич, само че отхвърли да даде повече информация.

" Никога няма да кажа кой какво е споделил. Не мога да кажа, че някой персонално мен ме заплашва, само че това става посредством така наречен скрити закани против страната ни ", акцентира сръбският президент в следващата си офанзива против България, представен от БГНЕС. Той упрекна и локалните политици в офанзиви против него персонално.

" Когата те желаят наказания против мен, това са наказания против страната ни. Когато един президент е под ударите на глобите, това не е положително обръщение за страната. С какво съм заслужил сходно нещо? С това, че вършиме каквото си желаете тук? С това, че нарушавате закона и протестирате където ви падна на мозъка? ", сподели още той и добави, че " е горделив със независимата си политика, която води ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР