Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев е в постоянен контект с

...
Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев е в постоянен контект с
Коментари Харесай

Плевнелиев: Юшченко е с `Калашников` и организира защитата на Киев, Порошенко е в бункера със Зеленски |

Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев е в непрекъснат контект с сътрудниците си Петро Порошенко и Виктор Юшченко. Порошенко сега е с „ Калашников “ и провежда гражданската отбрана на Киев, а Виктор Юшченко е в бомбоубежището на Володимир Зеленски и е негов консултант. 

Това описа Плевнелиев по бТВ. Те са наясно, че Путин няма да спре, до момента в който не превземе цяла Украйна. Той няма различен късмет, с изключение на да „ конфигурира “ марионетно държавно управление, тъй като в случай че изгуби тази война, силовиците ще му вземат главата в Москва “, разяснява Плевнелиев.

Повече от 300 души в Съединени американски щати, измежду които и някогашният ни президент, желаят Владимир Путин и обкръжението му да бъдат изправени пред специфичен интернационален арбитражен съд поради закононарушение против човечеството и експанзията в Украйна. Това е нещо радикално друго от настоящите съдилища за закононарушение против човечеството. Това е специфичен съд по образеца на това, което бе основано след края на Втората международна война против нацистите, изясни Плевнелиев.

По думите му в групата са настоящи и бивши президенти и министър председатели, нобелови лауреати, международни интелектуалци и международни адвокати.

Ако Украйна падне, огромният въпрос е кой ще бъде идващият. Това, което се случва там, едно към едно се е случило и в България на 9 септември 1944 година “, счита Росен Плевнелиев. 

„ Лично разговарях дружно с група президенти с министъра на външните работи на Турция и няма да скрия неговата фрустрация от метода, по който се развиха нещата в Анталия. Практически дипломацията през днешния ден не работи, тя няма късмет и това е много лоша вест за нас, тъй като всеки военачалник знае, че може да завоюва войната, само че не може и не знае по какъв начин да завоюва мира. А той се печели единствено и само с дипломация “, съобщи още Плевнелиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР