Президент на САЩ Доналд Тръмп, който се бори за втори

...
Президент на САЩ Доналд Тръмп, който се бори за втори
Коментари Харесай

Експресно допитване установи Тръмп или Байдън ще победи тази нощ в първия пряк дебат

Президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който се бори за втори мандат, и съперникът му Джо Байдън ще се изправят във вторник един против различен в избирателен ефирен спор. Избирателите в Съединени американски щати са разграничени съвсем на половина в прогнозите си кой ще победи, демонстрира допитване на Центъра за американски политически проучвания към Харвардския университет и социологическа организация "Харис " за в. "Хил ".

Според сондажа 51 % от американците считат, че победител на дебата ще бъде Тръмп, а 49 на 100 залагат на Байдън. Шейсет и два % от запитаните са на мнение, че медиите са благосклонни към Байдън, а 35 % споделят същото за Тръмп.

Допитването е осъществено сред 22 и 24 септември с 1314 участници.

Първят ефирен диспути сред Тръмп и Байдън ще се състои в Кливланд, щата Охайо и ще стартира в 21 ч. източноамериканско време (04 ч. българско време в сряда). Той ще продължи час и половина, без да бъде преустановяван за реклами, и ще бъдат излъчен директно от всички огромни малките екрани.

Очаква се да бъдат наранени редица тематики, в това число пандемията от ковид, стопанската система, препоръчаният от Тръмп претендент за Върховния съд и следствието на в. "Ню Йорк таймс ", открило, че за 2016 и 2017 година Тръмп е платил федерален налог върху приходите от по 750 $.

Втория спор сред Тръмп и Байдън е плануван за 15 октомври в Маями (Флорида), а третият - на 22 октомври в Нашвил (Тенеси).



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР