Президент на модната агенция Визаж Моделс Груп Жени Калканджиева, певците

Президент на модната агенция Визаж Моделс Груп Жени Калканджиева, певците ...

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листите на ВМРО

Президент на модната агенция "Визаж Моделс Груп" Жени Калканджиева, певците Кристина Димитрова и Искрен Пецов, и агент Тенев ще са в листите на ВМРО за изборите на 4 април, съобщиха от партията. Калканджиева е последна в листата в Хасково и по думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, ролята и е да я краси.
ВМРО е в сегашното управлението, като част от коалицията Обединени патриоти, но реши да се яви самостоятелно на изборите, а не заедно с НФСБ и "Атака", както на предишните избори. От партията казват, че представителите на гражданската квота вече стават 115.
Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев са представители на партия СЕК (Средна европейска класа), създадена в подкрепа на малкия и среден бизнес, която подписа споразумение за подкрепа на ВМРО за парламентарните избори.
Кристина Димитрова ще заеме своето място сред кандидатите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал известен в обществото като "Агент Тенев", ще води битка редом с него в 24-и МИР.
 
Председателят на СЕК Георги Манев е също сред кандидатите, но в Бургас.
Съюзът на патриотичните сили "Защита" също декларира подкрепата си за ВМРО.

Източник: actualno.com