Президент на модната агенция Визаж Моделс Груп Жени Калканджиева, певците

...
Президент на модната агенция Визаж Моделс Груп Жени Калканджиева, певците
Коментари Харесай

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листите на ВМРО

Президент на стилната организация " Визаж Моделс Груп " Жени Калканджиева, артистите Кристина Димитрова и Искрен Пецов , и сътрудник Тенев ще са в листите на Вътрешна македонска революционна организация за изборите на 4 април, оповестиха от партията. Калканджиева е последна в листата в Хасково и по думите на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, ролята и е да я краси.
Вътрешна македонска революционна организация е в настоящето ръководството, като част от обединението Обединени патриоти, само че реши да се яви независимо на изборите, а не дружно с НФСБ и " Атака ", както на предходните избори. От партията споделят, че представителите на гражданската квота към този момент стават 115.
Кристина Димитрова, Искрен Пецов и сътрудник Тенев са представители на партия СЕК (Средна европейска класа), основана в поддръжка на дребния и междинен бизнес, която подписа съглашение за поддръжка на Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори.
Кристина Димитрова ще заеме своето място измежду претендентите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е измежду лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал прочут в обществото като " Агент Тенев ", ще води борба паралелно с него в 24-и МИР.
 
Председателят на СЕК Георги Манев е също измежду претендентите, само че в Бургас.
Съюзът на патриотичните сили " Защита " също заявява поддръжката си за Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР