Презентацията на смартфоните Galaxy S9 и Galaxy S9+ отмина и

...
Презентацията на смартфоните Galaxy S9 и Galaxy S9+ отмина и
Коментари Харесай

Samsung тества собствен скенер за пръстови отпечатъци в екрана на Galaxy Note 9

Презентацията на смарт телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+ отмина и в този момент експертите на южнокорейската компания съсредоточват старания върху ново топ-устройство.
Това ще бъде смарт телефонът Samsung Galaxy Note 9 и се чака да бъде първото мобилно устройство на Samsung със скенер за пръстови отпечатъци непосредствено в Super AMOLED екрана.



Популярният блогър @MMDDJ с достъп до вътрешна информация заяви, че Samsung към този момент тества смарт телефона Galaxy Note 9 с индустриален показател N960USQE0ARA2 . Не по-малко известният @UniverseIce на 3-ти март добави тази информация и сподели, че висшият мениджмънт на корпорацията има намерение да направи всичко допустимо, с цел да показа на пазара интегриран в екрана дактилоскопичен скенер.



Още предходната седмица се появи информация, че Samsung е почнал тестванията на Galaxy Note 9, тъй като смарт телефонът мина специфичния HTML5 тест, от който разбрахме, че телефонът ще употребява процесора Snapdragon 845 (за пазара на САЩ), като съотношението на страните на екрана ще бъде 18,5:9.

Според информацията към сегашен ден, Samsung не харесва работата на скенера за пръстови отпечатъци в смарт телефоните Vivo X20 Plus UD и Vivo Apex. Ето за какво, експертите на корпорацията създават дактилоскопичен скенер в екрана, който може да работи със същата експедитивност, като общоприетите сходни скенери.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР