Презаписаният албум на Тейлър Суифт Fearless оглави британската класация и

...
Презаписаният албум на Тейлър Суифт Fearless оглави британската класация и
Коментари Харесай

Тейлър Суифт подобри 54-годишен рекорд на Бийтълс

Презаписаният албум на Тейлър Суифт " Fearless " оглави английската ранглиста и по този начин тя усъвършенства връх на " Бийтълс ", заяви на уеб страницата си формалната компания, която следи продажбите и сформира чартовете.

Това е третият албум на американската певица, заел първото място за 259 дни (след " Folkore " на 31 юли и " Evermore " на 18 декември предходната година). Така се образува най-бързото струпване на три албума отпред на класацията в историята ѝ.

Рекордът 54 години принадлежеше на " Бийтълс " с три албума отпред на класацията за 364 дни през 1965 - 1966 година. Това са " Help! ", " Rubber Soul " и " Revolver ".

" Fearless (Taylor's Version) " е седмият албум на американската певица, оглавил английската ранглиста. С продажби от 21 000 единици той усъвършенства представянето на оригинала през 2008 година Тейлър Суифт към този момент е трета измежду дамите по брой албуми номер едно в английската ранглиста. На първо място е Мадона с 12, следвана от Кайли Миноуг с осем.

Второто място в класацията заема артистът Джъстин Бийбър с албума " Justice ", следван от певицата Дуа Липа с " Future Nostalgia ".

Ариана Гранде е на четвърто място в английската ранглиста за албуми с " Positions ". Пети е Хари Стайлс с " Fine Line ".

Британската ранглиста на синглите оглавява " Montero (Call me by Your Name) " на Лил Нас Екс, следван от " Peaches " на Джъстин Бийбър в съдействие Даниъл Сизър и Гивион.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР