През зимата Лъчезар Балтанов се завърна в Ботев (Пловдив), след

...
През зимата Лъчезар Балтанов се завърна в Ботев (Пловдив), след
Коментари Харесай

Балтанов: Преди 8 години усетих Ботев в сърцето си

През зимата Лъчезар Балтанов се завърна в Ботев (Пловдив), откакто игра за Царско село в последната една година. В " Домът на футбола " по Диема Спорт той призна, че е доста благополучен от завръщането си при " канарчетата " и се надява тимът още веднъж да завоюва промоция за евротурнирите. Балтанов разкри още, че една от най-големите му фантазии е да играе на стадион " Христ оБотев ".

" Дойдох си у дома, по този начин го усещам. Радвам се и съм доста благополучен. Още преди 8 години усетих Ботев със сърцето. После пристигна поддръжката и обичта на почитателите. А след триумфите се усещах още по- благополучен.
 Ботев (Пловдив) картотекирa играчите си през днешния ден
Ботев (Пловдив) картотекирa играчите си през днешния ден

Жълтата карта на новото попълнение Роберто Пунчец е пристигнала по-рано

Не ми беше прелестно при раздялата преди година, само че го одобрих. Не съм отмъстителен обаче и се веселя, че в този момент се връщам.

Заварих добър колектив и прелестна организация в клуба. Виждам много промени в позитивен аспект. Има положително въодушевление и в огромна степен това се дължи на треньора.

Направихме добра подготовка при отлични условия. Изиграхме и положителни контроли, подготвени сме за шампионата. Има огромна конкуренция в тима, Ботев разполага с доста положителни играчи на моя пост и даже и да не попадам в стартовия състав, съм подготвен да оказвам помощ.

Имаме капацитет за топ 3, както и да играем в Европа. Изживял съм го и ми се желае отново да изпитам тези невероятни страсти. Затова си поисквам доста победи.

Никога не съм играл на стадион " Христо Ботев ", а това е една от огромните ми фантазии. Надявам се да се сбъдне, очаквам към този момент 8 години да изпитам тръпката да играя пред този цялостен стадион ", съобщи халфът на Ботев Пд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР