През юни в онлайн магазина си Yettel предлага поредната интригуваща

...
През юни в онлайн магазина си Yettel предлага поредната интригуваща
Коментари Харесай

Yettel предлага Realme GT2 5G 128GB в комплект с Watch RMA161 в своя онлайн магазин

През юни в онлайн магазина си Yettel предлага следващата завладяваща и преференциална оферта. Флагманът Realme GT2 5G 128GB се продава в специфичен комплект с умния часовник на компанията Watch RMA161. За 629 лева в брой или на вноски по 30.99 лева на месец с двугодишен контракт и Тотал Макс 59.99 клиентите могат да се снабдят с един от най-актуалните модели на производителя и удобен интелигентен часовник, работещи чудесно в композиция.

Realme GT2 5G се отличава със своя ослепителен и жив 6,62 “ AMOLED екран с цели 120 Hz освежаване на картината. Покрит от защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5, екранът впечатлява с индикатори от 1300 нита бляскавост и контрастност от 5 000 000:1. Екранът в Realme GT2 е в действителност специфичен и покрива 100% от цветовата гама DCI-P3, като в същото време заема по-голяма част от предния панел - 92.6% - реализирано, поради извънредно тънките му рамки.

Камерата на модела е не по-малко впечатляваща. Тя съставлява композиция от главен 50 МР датчик на SONY IMX766 с оптична стабилизация, 8 МР широкоъгълен датчик и 2 МР датчик за макро фотоси. Селфи камерата на модела е 16 МР.

Смартфонът работи с флагманския процесор на Qualcomm Snapdragon 888 с осем ядра и има графичен ускорител Adreno 660. Всичко това чудесно се комбинира със 128 GB вградена памет и 8 GB RAM. Мощната настройка на модела се зарежда от литиево-полимерна батерия с потенциал 5000 mAh, която се зарежда извънредно бързо с поддръжката на 65W зарядно.

Всеки закупил смарт телефонът на Realme посредством уеб страницата на Yettel, получава в комплект и умния часовник Watch RMA161. Моделът разполага с 1,4 " пъстър сензорен екран и работи с резолюция 320 x 320 точки. Той има до 9 дни живот на батерията и Bluetooth 5.0 технология. Умният часовник има 14 разнообразни спортни режима, регистрира пулса в действително време и има екран за равнището на О2 в кръвта (SpO2). Освен всичките си качества, той има и IP68 документ за водоустойчивост

Абонаментните проекти Тотал Mакс обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Yettel обезпечава и безвъзмездна доставка в границите на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за предлагането можете да откриете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР