През юни в Дубай са били сключени с 44.33% повече

...
През юни в Дубай са били сключени с 44.33% повече
Коментари Харесай

8-годишен бум в продажбите

През юни в Дубай са били подписани с 44.33% повече покупко-продажби по отношение на месец май. Така от декември 2013 година това е най-силният месец на сделки на жилища – 6388 броя. На обща стойност 4 милиарда USD. От началото на настоящата година в емирството са подписани покупко-продажби на обща сума 16.9 милиарда USD, сочат най-новите данни на профилирания уебсайт Property Finder.

Големият брой покупко-продажби е подбуден от високото търсене както от крайни клиенти, по този начин и от вложители. Всичко това се случва на фона на стопански растеж, вследствие на пакетните тласъци, провокирани от промените и сполучливата акция по имунизация.

Високият брой покупко-продажби през април и май на настоящата година, представляващ надлежно 4824 и 4426 покупко-продажби, обезпечи на второто тримесечие най-високите тримесечни продажби от четвъртото тримесечие на 2013 година През второто тримесечие на настоящата година за подписани 15 638 покупко-продажби на обща стойност 10 милиарда USD, което надлежно е 33% и 46% по брой и обща цена по отношение на първото тримесечие на 2021-ва.

Рейтинговата компания S&P Global предвижда растеж на приходите от продажбата на дубайски парцели над 30% през настоящата година на фона на удобната пазарна наклонност в областта на недвижимите парцели и поетапното възобновяване в останалите бизнес сегменти. Анализатори чакат, че Брутният вътрешен продукт на глава от популацията в Дубай ще регистрира растеж от 3.5% през 2021 година, след което ще последва напредък от 2.5% през идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР