През юни т.г. Apple представи своите умни очила Vision Pro,

...
През юни т.г. Apple представи своите умни очила Vision Pro,
Коментари Харесай

Умните очила на Apple може и да се забавят

През юни т.г. Apple показа своите умни очила Vision Pro, които има упоритостта да дадат началото на нова епоха в компютърните технологии. Тогава компанията съобщи, че можем да ги чакаме при започване на идната година, само че може би ще има закъснение.

Поне това твърди анализаторът на Bloomberg Марк Гърман, който е прочут със своите връзки в Apple и относително точните прогнози за проектите на компанията. Според него, първичните проекти на Apple са били да пусне Vision Pro на пазара през януари 2024 година

Работата по устройството обаче се е забавила и то не е изцяло готово съгласно упованията и условията на компанията. Затова е по-вероятно пазарният му дебют да бъде отсрочен. Новият период съгласно Гърман е през март 2024 година Забавянето е в софтуера. Компанията изглажда последни линии по новата операционна система за Vision Pro.

Тези към три спомагателни месеца ще дадат задоволително време на компанията да приключи работата. Според проектите ѝ, Vision Pro ще излезе на пазара първо в Съединени американски щати, а в месеците по-късно последователно ще бъде пускан и в други страни. Apple желае първоначално да продава шлема единствено в своите магазини - физически и онлайн.

Причината е, че компанията желае деликатно да построи и изследва преживяването за потребителите и да се увери, че новата екосистема ще има верен старт. Едно от условията за магазините е да имат цялостен набор от всички конфигурации лещи, презрамки в разнообразни размери и така нататък, с цел да може всеки клиент да получи устройство тъкмо по размер.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР