През юли 2022 г. Цвети Пиронкова успя да изненада всички

...
През юли 2022 г. Цвети Пиронкова успя да изненада всички
Коментари Харесай

Тя се завръща с пълна сила

През юли 2022 година Цвети Пиронкова съумя да изненада всички свои почитатели, като напълно ненадейно разкри, че е станала майка за повторно. Щастливата вест разгласи самата тя в профила си в Instagram.

34-годишната Цвети Пиронкова и брачният партньор й - някогашният футболист Михаил Мирчев, имат още един наследник Александър, който се роди на 27 март 2018 година Оттогава Цвети съвсем напълно се е отдала на новата роля в живота си - тази на майка. Тя постоянно качва фотоси от разходки, фамилни ваканции и фрагменти, които разкриват по какъв начин минава динамичното всекидневие на жена с две деца.

От последните кадри в профила ѝ в Instagram обаче излиза наяве, че Цвети е решила да съобщи няколко урока на по-големия си наследник Александър в спорта, в който се усеща най-силна, а точно тенисът.

" Тренировка с моето момче ", написа Пиронкова под серия от фрагменти, на които я виждаме на корта с Алекс - и двамата уместно облечени за една игра на тенис. Освен че Цвети целува нежно сина си по челото през мрежата, усещане прави и че внимателно му демонстрира по какъв начин тъкмо да държи ракетата. 

С треньор като нея, сигурни сме, че дребният Александър бързо ще напредне. По всичко проличава, че момчето има размах. Нищо чудно да поеме по стъпките на майка си и също като нея и Григор Димитров, след години да ни популяризира на международно равнище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР