През юли 2020 г. магнитни бури ще покрият нашата планета

...
През юли 2020 г. магнитни бури ще покрият нашата планета
Коментари Харесай

Вълна от магнитни бури очакваме през юли

През юли 2020 година магнитни стихии ще покрият нашата планета с три задоволително мощни талази , оповестява порталът www.planetanovosti.com, написа Darik News.

Първата вълна от магнитни стихии през юли тази година ще удари от 1 до 3 юли, като се чакат доста мощни стихии през последните два дни на месеца. Здравословни проблеми в наши дни могат да се появят освен измежду хората, подвластни от времето, само че и тези, които страдат от сърдечно-съдови болести, имат проблеми с кръвното налягане или мигрена.

„ По време на магнитни стихии може да се появи мощна болежка в сърцето. Кръвното налягане няма да е устойчиво и могат да настъпят внезапни промени. Също по този начин си коства да се подготвите за промени в настроението и мощно главоболие, чувство за пулс в слепоочията . Понякога пациентите по време на магнитна стихия може да са в положение, което не могат да схванат, само че най-малко жестоко изясняват “, споделя Виктор Сидоренко, представен от zdrave.to.

Експертите приказват и за това по какъв начин е най-добре да прекараме тези дни , с цел да се усещаме обикновено и да не се поддаваме на негативното въздействие на това събитие.

По време на магнитни стихии е целесъобразно да не пиете алкохол, както и кафе, което ще даде в допълнение натоварване на сърцето. Не яжте мазни и пикантни храни, с цел да няма обостряния на хронични болести.

По време на магнитни стихии е по-добре да не се изнервяте, както и да не се занимавате с тежка физическа работа. Ако имате хронични болести, тогава ще е нужна консултация със експерт и съществуването на нужните медикаменти за облекчение на положението .
Какво чака всяка зодия през сезона на Рака 12 фотоси  Какво чака всяка зодия през сезона на Рака  Какво чака всяка зодия през сезона на Рака  Какво чака всяка зодия през сезона на Рака  Какво чака всяка зодия през сезона на Рака
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР