"През юли 2019 г. ще получим покана за чакалнята на

...
"През юли 2019 г. ще получим покана за чакалнята на
Коментари Харесай

Борисов: През юли ще получим покана за чакалнята на еврозоната


"През юли 2019 година ще получим покана за чакалнята на еврозоната ", сподели министър председателят Бойко Борисов на българо-германски стопански конгрес.

"Имаме три неща да осъществим. Имаме прелестна среда за вложителите и инфраструктура, която се гради. Изпълнили сме безусловно уговорките си към Европейски Съюз, прецизно съблюдаваме и опазваме границите на Съюза ", акцентира министър председателят.

Той означи още, че за бизнеса е значимо да има "стабилни налози, голям фискален запас, обезпечен посредством МВФ евро-лев ".

"За Шенген не съм сигурен, тъй като има една или две страни, които са егоисти. Чисто егоистично те пазят интереса на своите нации, по тази причина и ние го отнасяме, в тази ситуация - България и Румъния. По море няма да са прави, в случай че не ни пуснат ", означи още Борисов.

Според него външният дълг на страната ни ще продължава да пада.

Министър-председателят разяснява и тематиката "Brexit ", като акцентира, че възможното излизане на Англия от Европейски Съюз без договорка ще има съществени последици за всички. Българските министерства обаче към този момент се подготвяли за подобен вид.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР