През юли 2017-та, японският лекар напусна този свят на 105-годишна

...
През юли 2017-та, японският лекар напусна този свят на 105-годишна
Коментари Харесай

Практикуващ Японски Доктор На 105 Години Разкри Вечната Тайна На Дълголетието!

През юли 2017-та, японският доктор напусна този свят на 105-годишна възраст.

Човек се снабдява с сила не от храната и съня, а от веселието. Помните ли, по какъв начин в детството, в случай че ви е било радостно, сте забравяли да се храните и не сте имали потребност от сън? При възрастните е същото. Не бива да морите тялото си със строги правила за хранене и сън.

Дълго могат да живеят хора от всяка раса, народност и пол. Те си наподобяват единствено по едно – измежду дълголетниците няма нито един пълен човек. Аз да вземем за пример, на закуска пия кафе или мляко, може и сок от портокал с лъжичка зехтин – потребен е за кожата и артериите. На обед – мляко с бисквити, или нищо, в случай че съм прекомерно ангажиран. Когато работя, въобще не чувствам апетит. Моята вечеря – зеленчуци, малко риба и ориз. Два пъти в седмицата похапвам по 100 гр нетлъсто месо.

Да се излиза в пенсия въобще не е нужно. Но в случай че това е неизбежно, постарайте се да го извършите колкото се може по-късно. Днес пенсионната възраст в Япония е 65 години, само че е въведена преди половин век, когато междинната дълготрайност на живота е била 68, а столетниците в цяла Япония тогава са били всичко на всичко 125 индивида, написа топ5бг. Днес японските дами приблизително живеят до 86, а мъжете до 80 години. Онези, трансферирали 100-те, са 36000 души.

За да останете здрави, качвайте се по стълбите и сами си носете чантите. Аз даже прескачам стъпала, с цел да упражнявам мускулите си.

Когато лекарите ви посъветват да извършите дадени проучвания и предлагат интервенция, питайте ги, дали биха дали същия съвет на своите най-близки хора. Лекарите не могат да излекуват всичко, каквото и да ни споделят. Защо да понасяме непотребни премеждия? Понякога музиката и животните-терапевти оказват помощ повече от хирурзите.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР