През януари Алексей Навални показа в интернет филма си за

...
През януари Алексей Навални показа в интернет филма си за
Коментари Харесай

Зюддойче цайтунг: Тийнейджърите в Русия са бесни на Путин

През януари Алексей Навални сподели в интернет кино лентата си за двореца на Путин. След повече от месец видеото беше гледано от над 110 милиона души.

Седмица след публикуването му, президентът Владимир Путин персонално изрази своето мнение - необикновено събитие за Русия! Това отбелязва за в. " Зюддойче цайтунг " драматургът, журналистът и кураторът в " Гогол Център " в Москва Валери Печейкин.

Путин приказва на видеоконференция със студенти от съветски университети и сподели, че дворецът не му принадлежи. Изглеждаше като опрощение . Фактът, че той направи това пред младежи (...), даде на речта му нещо надълбоко алегорично Благодарение на Навални доста младежи осъзнаха, че навършването на пълноправие допуска право освен за алкохол и цигари, само че и за политически дейности, означи Валери Печейкин.
 Строители: Трябваше да приключим двореца за рождения ден на Путин
Строители: Трябваше да приключим двореца за рождения ден на Путин

След като е издигнат, вътре е плъзнала мухъл...

Той напомня, че в неговото детството се разказвал анекдот. Той гласял, че руският човек има единствено 14 години живот : 7 години преди учебно заведение и седем години след пенсионирането. Всичко сред тях е живот на възрастен, който не може да се назова живот. За страдание този анекдот бил настоящ и за днешна Русия.

Младите руснаци през днешния ден нямат никакви благоприятни условия за обществен напредък , показва Валери Печейкин. Хората се раждат, живеят и умират в една и съща обществена каста. Можете да напредвате единствено посредством досетливост.

Преди няколко години рапът беше доста известен измежду младежите. Цялата страна говореше за рап борби, тяхната заостреност, липса на приемливост, безусловно непокорство на цензурата. Младежката " тирада на омразата " внезапно стана единственият свободен език в Русия. Но това време отмина, а рап културата не даде политически плод. Не се занимаваше със обществени, полови или екологични проблеми.
 Песков описа за какво Путин не е военачалник
Песков описа за какво Путин не е военачалник

Дмитрий Сергеевич Песков е със звание старши лейтенант

В същото време съветските управници със своите дейности трансформират даже най-спокойните и изобретателни младежи в опозиционери, отбелязва Валери Печейкин.

Военната работа също се употребява като инструмент за битка с опозицията. Например Руслан Шаведдинов, съучастник на Навални, в края на 2019 година първо оцеля при домашни обиски, по-късно след разпит, след което най-сетне беше наложително изпратен в армията. Той служи на архипелаг Нова Земля в Северния ледовит океан.

Властите работят брутално и рационално , до момента в който опозицията се пробва да моли към сантименталните усеща на младежите. Това отбелязва Валери Печейкин, припомняйки акцията от 14 февруари, когато хора с фенерчета излязоха в дворовете на къщите.
 Междуособици избухнаха в анти-Путин опозицията поради Навални
Междуособици избухнаха в анти-Путин опозицията поради Навални

А би трябвало да са обединени, с цел да имат късмет на изборите

Мисля, че управляващите бяха обезпокоени на първо място не от обстоятелството на самия митинг, а от обстоятелството, че демонстрацията се организира в границите на сантиментална младежка просвета, от която чиновниците за сигурност не схващат нищо и не могат да го управляват.

Романтичната обич в този момент се трансформира в език, който се приказва от младежите, само че управляващите не го управляват. И не се колебая, че бъдещият президент на Русия ще приказва на този език. В последна сметка омразата към враговете не е същото като любовта към личния народ . Ако се надявам на някого, то е на подобен президент. Давам му гласа си, приключва Валери Печейкин.

* Заглавието е на news.bg, със съкращения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР