През януари 2017 година, Cecilia von Molendorff основава едно от

...
През януари 2017 година, Cecilia von Molendorff основава едно от
Коментари Харесай

Британското образование във вашия дом

През януари 2017 година, Cecilia von Molendorff основава едно от най-големите он-лайн учебни заведения в света, които оферират образование по Британската просветителна система по интернационалния учебен стандарт на учебните заведения “Cambridge ”.

През 2019 година, Cambrilearn основават филиал във Варна.

Какви са преимуществата на образование по Британската просветителна стратегия и до каква степен е налична за децата и младежите в България, задаваме тези въпроси към  Хуго Мендес, съветник в отдел „ Обучение “ в Cambrilearn.



Г-н Мендес, чували сме, че образованието в целия свят във веригата учебни заведения „ Cambridge e скъпо и недостъпно за множеството фамилии ?

 

Здравейте и благодаря за поканата!  Причината да създадем он-лайн учебното заведение „ Cambrilearn “ беше желанието ни, повече фамилии от целия свят, да получат достъп до най-разпространената просветителна стратегия в света. В повече от 160 страни, децата се образоват по Британската просветителна система.

На каква възраст са децата, които са записани в он-лайн платформата?

Предлагаме образование за деца от главните учебни заведения (Primary) на възраст 6-13 години, за възпитаници в гимназиален стадий (Secondary) на възраст от 13-18 години, като приготвяме за изпити, които са приети в целия свят, а точно IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) и A-Level. Важно е да се означи, че Cambrilearn не е изпитен център, по тази причина изпитите се организират в оторизирани изпитни центрове във всяка страна.

Необходимо ли е учениците да владеят добре британски език?

Да. Задължително е децата да имат отлични знания по британски език, защото на практика те ще се образоват по материал, който изисква владеенето на британски език, като първи приказваме език. Все едно децата живеят и учат във Англия или в друга страна, където се ползва програмата на Cambridge. Още в началния стадий, децата учат три съществени предмета – британски език, математика и просвета напълно на британски език.

Каква е продължителността на една образователна година?

При нас образователната година е с дълготрайност до 12 месеца, съгласно времето, което детето отделя за учене. Възможно е дете да премине от един клас в по-горен клас единствено за няколко месеца, като не е проблем да бъде записано, да вземем за пример, в 5 клас по математика и в 3 клас по британски език. Имаме деца, които на 11 години приключват главно обучение по предметите Science and Maths, а не престават образованието си до 13 годишна възраст по предмета English.

Важно е да се означи, че учениците в междинното обучение, следвайки графика на образование на Camrilearn, покриват материал единствено за 2 образователни години, който всекидневно в учебните заведения се преподава в продължение на 3 образователни години.

Всяко семейство може да избира дълготрайност на образованието, в сходство с наличното време за учене на детето.



Каква е таксата на образование?

 
Предлагаме 2 пакета на образование: „ Премиум “ и „ Стандарт “.

Годишната такса / за 12 месеца / е надлежно 477 $ на предмет за деца в съществена степен на обучение за пакет Премиум или 165 $ на предмет за пакет Стандартен. За децата от междинното обучение, цените на курсовете варират от 500 до 700 $ на предмет, в това число подготовката по предметите, които са нужни за банкет в университет.

При пакет „ Премиум “ учениците имат директен контакт с преподавател от нашия екип, като всички наши преподаватели са с дълготраен опит в Cambridge учебни заведения. Имат също по този начин опция да вземат участие в класни стаи, дружно със свои съученици от целия свят. Периодично вършат проби, които се правят оценка от учителите ни.

При пакет „ Стандарт “ учениците имат достъп до просветителни материали, видеа и уроци, само че за тяхната подготовка за тестванията би трябвало да се погрижи родител с чудесно притежаване на британски език или външен преподавател.

Всички деца записани през формалния филиал на Cambrilearn за България, употребяват отстъпка в размер на административната такса за регистрация на детето в системата на Cambrilearn.

В допълнение, за момента единствено във Варна, предлагаме услугата за подготовка на възпитаници за тестванията по предметите изучавани в съответната степен.

 



Как родителите могат да получат повече информация за просветителната платформа?

Подробна информация можете да намерите на формалния ни уебсайт:

На 3 октомври – събота от 17.00ч ще проведем он-лайн показване и ще разгледаме следните тематики:

1. Представяне на Британската образователна стратегия

2. Навигация в платформата Cambrilearn - главно обучение, приблизително обучение, A-Level

3. Въпроси и отговори

Он-лайн срещата е отворена за всички фамилии от страната и ще бъде с превод на български език.

За регистрация за он-лайн събитието, искащите могат да попълнят следния формуляр:

За контакти:

Cambrilearn - филиал Варна

e-mail:

FB @cambrilearnvarna

Източник:   - всички права непокътнати

* обява

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР