През XX век много китайци се установяват на Сейшелите. Именно

...
През XX век много китайци се установяват на Сейшелите. Именно
Коментари Харесай

Уейвъл Рамкалаван: Китай гледа на Сейшелите като на равностоен партньор

„ През XX век доста китайци се откриват на Сейшелите. Именно тук двете култури в действителност се интегрират. Подобно на доста други островни страни туризмът е гръбнакът на стопанската система на Сейшелите, само че съществено пострада от епидемията от Ковид-19. Благодарение на помощта на Китай стопанската система ни се възвърне. През миналите 48 години от установяването на дипломатически връзки сред двете страни съдействието ни бе плодотворно. Изпълнили сме редица планове за обезпечаване на препитанието на хората “, съобщи президентът на Сейшелите Уейвъл Рамкалаванв в особено изявление за Китайската медийна група.

„ Инициативата „ Един пояс, веднъж “ има ярко и стабилно бъдеще. Сейшелските острови се възползват доста от нея. Китай, като огромна страна, си сътрудничи с нас, най-малката страна в Африка, на основата на взаимно почитание. Инициативите на китайския водач Си Дзинпин за световно развиване, сигурност и цивилизация са в сходство с потребностите на света и ще допринесат доста за международния мир и развиване. Вярвам, че Китай, като огромна страна, е международен водач “, съобщи още той.

Президентът акцентира, че Китай е един от първите другари на Сейшелите след оповестяването на независимостта им и това другарство е скъпо. Китай гледа на Сейшелите като на равносилен сътрудник. „ Очаквам и в бъдеще двете страни да засилят прагматичното съдействие и да работят за подобряването на живота на народите си, с цел да може да се построи китайско-африканска общественост на споделена орис “, акцентира още президентът на Сейшелите.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7083Д-р Галин Дурев: Възможно е не да отидем на избори с две ДПС-та, а изобщо то да не взе участие!Алтернативен Поглед7281Д-р Галин Дурев: Курск може да стане разменна монета в едни договаряния - територия за територияАлтернативен Поглед16367Д-р Цветеслава Гълъбова: Младостта не е специалност и постижение. Тя просто се даваАлтернативен Поглед12790Д-р Цветеслава Гълъбова: Италия е по-добре от нас - за 48 години е имала 58 правителстваАлтернативен Поглед25444Д-р Христо Лафчиев за финансовото иго на нашите деца и внуци, което се залага през днешния ден  Христо </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР