През втория месец от есента Пълнолунието ще настъпи на 21

...
През втория месец от есента Пълнолунието ще настъпи на 21
Коментари Харесай

21 октомври – ПЪЛНОЛУНИЕ Е! Време е да направите тези неща!

През втория месец от есента Пълнолунието ще настъпи на 21 октомври. Хората, които се интересуват от астрология, знаят, че на този ден е целесъобразно да се вършат избрани неща, тъй като самото влияние на Луната способства те да се случват по-лесно.
Ето какво е целесъобразно да вършиме през днешния ден: • Зачеване на дете;
Счита се, че през този интервал зачеването на дете се случва доста по-лесно, в сравнение с през останалите дни от месеца. Двойките, които желаят да имат наследници, а не им се получава, е добре да опитат точно през днешния ден.
• Откажете се от нездравословни навици;
Да, на Пълнолуние е най-лесно да се откажете от нездравословни привички, от които сте подвластни. Можете доста по-лесно да се справите с отхвърли на цигари, алкохол, нездравословни храни или друго, което не ви носи наслади в живота и все пак го вършиме.
• Диета с добър резултат;  Не правете това през днешния ден, 21 септември – ПЪЛНОЛУНИЕ Е! Не правете това през днешния ден, 21 септември – ПЪЛНОЛУНИЕ Е!
Днес е пълнолуние. Време е да се замислим върху това какво не трябва да вършим на този ден. Четете доста деликатно, тъй като от изписаното...

Мнозина знаят, че спазването на хранителна диета през този интервал дава същински положителни резултати. При Пълнолуние човешкото тяло най-лесно съумява да изхвърли всички отрови, натрупали се в организма. Независимо какъв брой калории поднесете на тялото, то организмът ще успее доста по-лесно да ги усвои и те няма да се трансфорат в мазнини, което в действителност се явява като максимален проблем.

• Почистване на кожата.
Още едно нещо, което можете да извършите в тази фаза на Луната. Ако имате брадавици или други кожни проблеми, от които желаете да се отървете, в този момент е най-подходящият миг.

Възползвайте се от Пълнолунието през днешния ден и променете живота си в една доста по-добра тенденция!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР