През втората седмица на декември, 12-те зодии ще имат добри

...
През втората седмица на декември, 12-те зодии ще имат добри
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 10 – 16 декември

През втората седмица на декември, 12-те зодии ще имат положителни благоприятни условия пред себе си и няма да се поколебаят да се възползват от тях. Меркурий и Венера ще окажат още веднъж въздействие върху романтиката. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Имате огромни очаквания за всичко тази седмица, в това число и за любовния ви живот. Романтиката ще върви относително безпрепятствено. В случай че зародят някакви проблеми, ще може да ги разрешите без съмнение. Любимият човек може да ви окаже своята финансова поддръжка, защото може да има положителни вести за неговите доходи. Ще имате предпочитание и за празнуване.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се почувстват добре от обстоятелството, че с обичания човек споделят сходни убеждения за доста аспекти от живота. Това ще ги накара освен да изпитат по-силно увлечение, само че и да осъзнаят, че това е индивидът, който са търсели.

Близнаци

Вашата ръководеща планета – Меркурий, ще се реалокира в бранша на връзките ви в сряда, което ще окаже удобен резултат върху връзката и любовта до началото на януари 2019. Ако би трябвало да взимате някакви решения, ще съумеете да намерите компромис, който да удовлетворява вас и половинката ви. Той или тя ще бъде ваш източник на мъдрост и положителни препоръки.

Рак

Необвързаните Раци имат положителни благоприятни условия да срещнат нова и забавна персона, която да е подобаваща за любовна връзка. Този човек може да е по-възрастен от вас, да ви притегли със зрялост, мъдрост, метод. Но бъдете търпеливи, тези взаимоотношения може да лишават повече време до момента в който се развият.

Лъв

Лъвовете които търсят нова обич, също ще имат късмет за забавно запознанство. Може да откриете, че има противоречие посред ви, само че тъкмо това може да ви притегли мощно един към различен. Ако се намирате във връзка, тогава с колегата тази седмица няма да спирате да изразявате любовта между тях. Измислете нещо ново и сантиментално, с което да го зарадвате.

Дева

На обвързаните Деви ще им бъде доста по-лесно да споделят на колегата си своите страсти и дълбоки усеща. Ще отворите сърцето си без да усещате неустановеност, а това, което ще споделите ще бъде признато с обич.

Везни

Обвързаните Везни ги чака събитие, което ще укрепи финансовата непоклатимост на връзката им. Това може да бъде покупка на дом или нещо, което да ви даде по-голямо чувство за сигурност. Друга опция е в случай че скоро сте почнали нова връзка да решите да заживеете с този човек.

Скорпион

Скорпионите ще могат да приказват по-лесно с половинката си по отношение на полезностите им. Венера се движи в този момент във вашия знак, което ще притегля вниманието на другите към вас. Вашите качества на магнетизъм са по-силни от нормалното. Скорпиони, вие сте като хубаво вино, което се усъвършенства с възрастта.

Стрелец

Може би премълчавате това, което не ви подхожда във връзката, изключително в случай че половинката ви не ви цени. Готови сте да продължите да действате в тази посока, което няма да се отрази позитивно на любовта. Ако смятате, че е време да прекратите взаимоотношенията си с някого, който не ви предлага това, от което се нуждаете, няма да се поколебаете да го извършите.

Козирог

Ако сте необвързани, тази седмица ваш другар може да ви запознае с забавна персона. Той или тя може да се окажат подобаващи за вас, да са ви забавни по някакъв метод. Не отхвърляйте срещата, може да останете прелестно сюрпризирани.

Водолей

Любовният ви живот ще бъде директно обвързван със обществения ви подобен през тази седмица. Меркурий ще се реалокира във вашия бранш на другарството. Тъй като тази планета ръководи сантименталния ви бранш, доста е допустимо сред вас и другар да се усети любовна химия.

Риби

Възможно е половинката да се концентрира доста повече върху кариерата си, в сравнение с върху вашата връзка. Всъщност това няма да ви подразни. Сега имате положителни благоприятни условия да се концентрирате и върху нещата, които са ви забавни. Хубавото е, че с обичания човек ще се подкрепяте взаимно в преследването на задачите ви. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР