През втората половина на месец февруари трябва да се състои

...
През втората половина на месец февруари трябва да се състои
Коментари Харесай

Нови качествени рендери на Galaxy S10

През втората половина на месец февруари би трябвало да се състои анонсът на флагманския смарт телефон Samsung Galaxy S10. Известно е, че ще има три версии, като двете от тях ще бъдат от най-голям клас. Днес PhoneArena разгласява нови изображения на мобилното устройство, които дават визия за външния тип на телефона два месеца преди презентацията.



Според изтеклата към сегашен ден информация, Samsung Galaxy S10 ще е оборудван с 6,1-инчов Super AMOLED екран с 2К+ резолюция, като габаритните размери са 148,9 х 70,9 х 7,8. Обикновеният Galaxy S9 е с размери 147,7 х 68,7 х 8,5 милиметра.



Plus версията се чака да има 6,4-инчов sAMOLED с 2К+ резолюция. Корпусът на този модел е изработен от стъкло и метал, а габаритните размери са 157,7 x 75 x 7,8 милиметра.



Очаква се Galaxy S10 да има тройна съществена камера, а задният панел да е изработен от закаленото стъкло от най-ново потомство Corning Gorilla Glass 6. От дясната страна е подложен бутона за зареждането, а отляво – общоприетото ръководство на звука плюс спомагателен бутон за потреблението на гласовия асистент Bixby.



Предната камера на Plus версията също ще е двойна с поддръжката на боке резултата. По всичко проличава, че Samsung Galaxy S10 ще бъде един от най-технологичните смарт телефони на 2012 година, който макар USB Type-C врата ще има и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР