„През всяка друга година деца като вас биха излизали от

...
„През всяка друга година деца като вас биха излизали от
Коментари Харесай

Джонсън към украинските деца: Не сте сами. Гордейте се със страната си

„ През всяка друга година деца като вас биха излизали от домовете и учебните заведения ви, с цел да играят с приятелите ви, да преследват футболна топка... просто да се насладят на това, което би трябвало да бъде неповторимо нехайно време в живота ви. Разбира се, в този момент не е като всяка друга година “, написа Джонсън в писмото, което беше оповестено в неговия Twitter както на британски, по този начин и на украински.

„ Трябва да бъдете извънредно горди. Гордейте се със страната си, родителите си, фамилиите си и бойците си, и най-много със себе си “, написа Джонсън, като ги похвали като образец за подражателство „ за деца и възрастни на всички места. Не сте сами. Може да сте разграничени от приятелите си вкъщи, само че имате милиони други по целия свят. “

Той приключва с думите, че има вяра, че Украйна ще завоюва войната и че се надява един ден украинските деца да могат да се върнат в домовете си, учебните заведения и фамилиите си.

Джонсън е подложен на мощен политически напън през последните месеци, трансформирайки се в първия министър председател на Обединеното кралство в историята, за който е открито, че е нарушил закона на поста като част от абсурда " Partygate ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР