През вчерашния ден в 02 РУ-Благоевград са получени съобщения за

...
През вчерашния ден в 02 РУ-Благоевград са получени съобщения за
Коментари Харесай

Малолетен открадна даренията от черквата в благоевградското с. Изгрев, и още...

През вчерашния ден в 02 РУ-Благоевград са получени известия за това, че в утринните часове на деня е открита неналичието на пари за свещи и дарения от дървена кутия в черквата на с. Изгрев, чиято стойност е в развой на определяне, както и сумата от към 250 лева от дарителска кутия, находяща се в кметството на селото.

В резултат на неотложно извършените издирвателни мероприятия, от полицейските чиновници е открито, че сумата от дарителската кутия в кметството е отнета от малолетно момче от Благоевград.

Полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за осъществена, в следобедните часове на 16.08.2022 година, кражба на към 30 грама златни украшения от частен дом в ЦГЧ на гр. Благоевград. По случая е формиран заявителски материал.

На 16.08.2022 година в РУ-Сандански е получено известие от 71-годишна жена от с. Каменица, общ. Струмяни, че в интервала от 09.08.2022 година до 16.08.2022 година е осъществена кражба на легло от необитаема къща в селото. За случая е известена способената прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР