През вчерашния ден на стадион Георги Аспарухов се проведе среща

...
През вчерашния ден на стадион Георги Аспарухов се проведе среща
Коментари Харесай

20 000 фенове на Левски ще издържат клуба с вноски всеки месец

През вчерашния ден на стадион " Георги Аспарухов " се организира среща сред управлението на и почитателите, на която обществено бе изразено единогласие към концепцията за основаване на съдружие на последователите, което в предстоящ проект да получи акциите и да ръководи тима.
Днес, 18 ноември, в медиите започнаха да се появяват и първите обсъждани хрумвания, които демонстрират по какъв начин това ще бъде допустимо. Според " Мач Телеграф ", всеки " наследник " почитател, който желае да взе участие в това съдружие, ще би трябвало да заплаща по 20 лева членски импорт всеки месец.
Простите сметки сочат, че в случай че 20 000 ентусиасти на Левски внасят тази сума, това прави по 400 000 лева чист доход за клуба на всеки 30 дни. Парите ще могат да бъдат плащани на вноски или еднократно за цялата година - 240 лв.!

Идеята е, че това ще бъде минималната сума, против която всеки почитател ще има право на глас при определянето на управителните фигури на " Герена ". " Все отново има хора, които са подготвени да дават много повече. Не може всички да са под един знаменател ", коментирал участник в сбирката.
Една такава финансова " инжекция " всеки месец би разрешила на Левски да изплаща постоянно своите отговорности към Национална агенция за приходите, които висят като воденичен камък на врата му от доста време насам.
От друга страна, най-вероятно ще има и специфична конструкция, която ще играе ролята на взаимозависимост сред самия клуб и почитателите. Идеята е тя да бъде формирана от двама души, които да наблюдават по какъв начин всяка страна съблюдава своите отговорности. Смята се, че те ще бъдат известни имена, които са известни измежду цялата " синя " общественост...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР