През вчерашния ден контролните органи са установили в община Омуртаг

...
През вчерашния ден контролните органи са установили в община Омуртаг
Коментари Харесай

Полицията в Омуртаг бди, задържани са двама пияни зад волана

През вчерашния ден контролните органи са открили в община Омуртаг двама водачи, управлявали МПС след приложимост на алкохол. Около 11,20 ч на път II-48(Котел-Омуртаг), км 8+641 в община Омуртаг – наоколо до разклона за село Веренци, е осъществена полицейска инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Голф “  с търговищка регистрация, благосъстоятелност и ръководен от дееспособен 22-годишен лидер от с. Зелена Морава в същата община. По надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “ е открито, че лидерът е управлявал автомобила с централизация на алкохол в издишания от него въздух 1,63 промила.
На същия ден към 13,10 ч на път I-4(София-Варна), км 197+000 в община Омуртаг – до разклона за село Камбурово, е осъществена полицейска инспекция на лек автомобил „ Рено Клио “, благосъстоятелност и ръководен от 56-годишен дееспособен лидер от гр. Омуртаг. Установено е по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, че лидерът е управлявал моторното транспортно средство с централизация на алкохол в издишания от него въздух 2,39 промила.
И двамата водачи са отказали кръвна проба за химическо проучване. Задържани са в РУ-Омуртаг на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случаите са стартирани бързи полицейски производства по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР