През вчерашния ден IDF превзеха парламента в Газа и удариха

...
През вчерашния ден IDF превзеха парламента в Газа и удариха
Коментари Харесай

Шахта в джамия в Газа води до тунелите на Хамас

През вчерашния ден IDF превзеха Народното събрание в Газа и удариха 200 терористични цели, в това число обекти за произвеждане на оръжия, пускови установки за противотанкови ракети и оперативни командни центрове. През нощта IDF нападнаха боен подготвителен лагер на Хамас и хранилища за оръжия. Боевете в центъра на град Газа не престават, както и офанзивите на Хамас и Хизбула против северен Израел, заяви i24news.tv.

Същевременно международните медии бият паника за обстановката с пациентите, останали блокирани в най-голямата болница в Газа Ал Шифа, под която също се счита, че е построена подземна база на Хамас.

В формалното си изказване през днешния ден сутринта представителят на IDF разгласи готовността на армията да помогне при евакуирането на бебета от болничното заведение и заяви, че IDF инициира снабдяването на Ал Шифа с кувьози от израелски лечебни заведения. В изказването се акцентира, че бойците на IDF ще продължат да съблюдават своите морални и професионални отговорности, с цел да разграничат цивилното население от терористите на Хамас....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР