През вчерашния ден 16-годишната Линда Фрухвиртова нагледно показа, че вероятно

...
През вчерашния ден 16-годишната Линда Фрухвиртова нагледно показа, че вероятно
Коментари Харесай

Бивша номер три: Азаренка трябва да бъде извадена от Тура за поведението си

През вчерашния ден 16-годишната Линда Фрухвиртова образно сподели, че евентуално ще бъде едно от водещите лица на дамския тенис през идващото десетилетие, откакто надиграваше изцяло Виктория Азаренка и си обезпечи солидна преднина от 6:2 3:0. Бившата номер едно пък показваше съществени признаци на раздразнителност, влизайки в непрекъснати пререкания с хората от своя щаб и на няколко пъти зададе въпроса какво въобще прави на корта.

Тирадите на някогашната номер едно в последна сметка завършиха с ненадейно отричане от нейна страна, а тя поздрави извънредно студено своята млада съперничка и напусна игрището, заобикаляйки да даде всевъзможен тип пояснения. Главният арбитър помоли беларуската най-малко да изчака своя физиотерапевт, с цел да извърши нужната процедура за отричане, единствено че някогашната номер едно въобще не отрази тази молба и продължи по пътя си към съблекалните.

Впоследствие Азаренка показа, че има проблеми от персонален темперамент в последните две седмици и се е пробвала да се състезава само поради своите почитатели, само че просто не е било допустимо при тези условия. Изглежда обаче Вика не е била задоволително безапелационна в общественото си изказване, тъй като получи голям брой рецензии за своето държание.

Даниела Хантухова също не пропусна да изкаже възмущението си от дейностите на двукратната шампионка от Шлема, а ето и цялостните размисли на тогавашната трета ракета на света:

" Азаренка просто нямаше отговор за играта на Фрухвиртова и тотално загуби надзор над страстите си. Нейното държание издаваше тотално изтощение и прояви голямо пренебрежение към публиката, арбитъра и най-много към самата Линда. Виктория разгласи по какъв начин за известно време няма да взе участие на съревнования, но тя така и така не го заслужава, имайки поради случилото се. Смятам, че WTA би трябвало да вземе съществено отношение по проблема и да наложи съответните наказания на провинилата се тенисистка " - приключи словачката.

Източник: FoxSports

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР