През уикенда певицата Кристина Димитрова беше жури по време на

...
През уикенда певицата Кристина Димитрова беше жури по време на
Коментари Харесай

Кристина Димитрова преся здравеняци

През уикенда певицата Кристина Димитрова беше жури по време на последния кастинг за състезанието Mr.King of Fitness 2017, чийто край е на 6 октомври в Банско.

Заедно с Гери Стоева, Чудомир Григоров, Владислав Славов, Александър Милов, Емилия Иванова тя даде естетското си мнение за мачовците, а фотографът Николай Катинов им направи фотосесия.

 Снимка 313800

Окончателният брой на участниците е 15 модела от 7 страни. Те имат разнообразни специалности и занимания, като най-вече са от региона на спорта - студенти в НСА, физиотерапевти, инструктор по бойни техники, експерт в интернет бранша и състезателен акробат.

 Снимка 313799

Специален посетител на кастинга беше един от най-успешните ни модели Валентин Велчев - Mr. Menhunt 2006. Той описа на участниците какъв е пътят до рекламата на спортни колоси като Puma, Kappa и Аdidas, за които е работил.

Екипът на Модна Агенция " Монарх ", която е уредник на събитието, има упоритостта да сътвори ново направление в областта на модата. Идеята е да се води прецизна картотека на спортни модели, които непосредствено да бъдат предлагани на европейския фешън пазар.

 Снимка 313802

Собственикът на организацията Николай Стоянов призна, че в случай че преди години първият въпрос на моделите е бил какъв брой пари ще получат за фотосесията, в този момент те се интересуват какво е нужно, с цел да станат по-добри и на кого да се доверят за кариерата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР