През цялото време майката е била в контакт за издирването

...
През цялото време майката е била в контакт за издирването
Коментари Харесай

Проговори и майката на малкия Сашо от Перник, ето какво каза

През цялото време майката е била в контакт за издирването на детето, скоро ще се върне в България, с цел да се види с Александър. Готова е да спомага на органите на реда, когато те преценяват.

Напомняме, че по-рано през днешния ден представителят на Окръжна прокуратура – Перник Албена Стоилова съобщи, че майката на Сашко, който бе открит в събота, ще бъде разпитана щом се прибере в от Англия в България .

" Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, към момента не съм на себе си – нито физически, нито душевен. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, с цел да ми каже, че Сашко е добре ", сподели Радостина Цветанова.

Скоро тя ще се върне в България, с цел да се види с детето си, не са срещали от към две години . Готова е да спомага на органите на реда, когато те преценяват.

" До момента съм имала единствено един диалог с проверяващ служител на реда от Перник и бях подготвена да спомагам, само че ми споделиха, че няма по какъв начин разпитът да се организира публично по този метод. Допълниха, когато се прибера, да се свържа с органите на реда ", описа майката на Александър.

" Предполагам, че в случай че беше похитен, нещата щяха да са свързани и с оповестената премия. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми пояснение е, че това е някакво знамение, тъй като Сашко е устойчив ", сподели майката на Сашко.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко. Тя сподели още, че към този момент е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде намерено, само че въпреки всичко не е била изгубила вяра и връзката с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Радостина Цветанова посочи, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на някогашния ѝ брачен партньор.

Тя добави, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в обикновено поделение. " Доколкото знам Александър го е разпознал и го е прегърнал. Допълнителна информация за положението му нямам ", споделя майката, която не е виждала детето си от две години, написа БЛИЦ.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР