През цялата си кариера Лизо е имала позитивно отношение към

...
През цялата си кариера Лизо е имала позитивно отношение към
Коментари Харесай

Банани, вибратори и голота - поредната звезда, съдена за сексуален тормоз

През цялата си кариера Лизо е имала положително отношение към тялото си, макар множеството рецензии, които е отнасяла по собствен адрес. Самата тя даже свободно се назовава " дебела " и към момента постоянно разгласява фотоси и видеоклипове в обществените мрежи, с които цели да покаже, че убеденост не ѝ липсва, на инат на килограмите.
 Лизо посреща лятото с предизвикателни фотоси по бански
Лизо посреща лятото с предизвикателни фотоси по бански

Певицата е все по този начин уверена и дръзка

Затова и надали някой е очаквал, че изпълнителката ще бъде съдена поради дискриминация във връзка с тежестта не от кого да е, а от човек от личния ѝ екип. Но е реалност, че такова, а и още две други обвинявания са отправени към Лизо в съда.

Другите две обвинявания са за полов тормоз и нелегално отнемане от независимост. Делото против изпълнителката и продуцентската ѝ компания Big Grrrl Big Touring Inc е заведено от някогашните ѝ към този момент танцьори Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес.

Те разкриват, че откакто са били наети в танцовия екип на Лизо, тя си е разрешила да ги тормози полово, до момента в който са били в клуб в Амстердам през февруари. В документите по делото е разказано, че в онази вечер изпълнителката е приканяла танцьорите си да се редуват да допират голи хора, да хващат изстреляни вибратори и да ядат банани, стърчащи от избрани места.

Нещата са ескалирали даже повече, когато Ариана Дейвис е била притискана неведнъж и настоятелно от Лизо да допре гърдите на едно от девойките, работещи във въпросния бар. По думите на юристите на Ариана Дейвис тя е била ужасена и в последна сметка е изпълнила молбата на Лизо, единствено и единствено да спре да упорства.

" Ищците са възмутени от това какъв брой малко почитание  показа към телесната самостоятелност на своите чиновници и хората към нея, изключително в наличието на доста хора, които е наела ", написа още в жалбата.

Изпълнителката е упрекната също и в засрамване на личния състав си. След като Ариана Дейвис наддава малко тегло, изпълнителката и хореографът ѝ стартират да слагат под подозрение работата ѝ. В последна сметка танцьорката е уволнена през май. Но тормозът на работното място от страна на Лизо е траял.

Твърди се, че тя е крещяла и е обиждала и Кристъл Родригес и е пукала кокалчетата на пръстите си и е свивала юмруци, с цел да покаже, че заплашва да я удари.
 Лизо и следващият апел на певицата с ексцентрични размери в обществените мрежи
Какво провокира възмущението на Лизо

Певицата избухна в обществените мрежи

След уволнението на Ариана Дейвис пък юристите ѝ описват по какъв начин тя е била заключена в стая, с цел да бъдат изтрити записи от телефона ѝ, за които е уверявала, че са към този момент изтрити, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР