През цялата кампания обяснявахме, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на практика

...
През цялата кампания обяснявахме, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на практика
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ротационен председател на НС е някаква новост в българската политика, няма да подкрепим Росен Желязков


През цялата акция обяснявахме, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ на процедура са едно и също, разяснява зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия

Няма такова нещо ротационен ръководител. Това е някаква оригиналност в българската политика – джентълменско съглашение. Това съобщи Георги Свиленски от „ Българска социалистическа партия за България “ в коментар на постигнатата през вчерашния ден сделка сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за избор на ръководител на Народното събрание.

„ Ние през цялата акция обяснявахме, че двете политически сили на процедура са едно и също. И откакто българските гласоподаватели са си дали гласа за това нещо, а точно изпращане на оръжия за Украйна, на други помощи, пазаруване на F-16, а не обществена политика – това се получава в българския парламент. Двете партии съставляват едни и същи ползи “, акцентира Свиленски.

Той беше безапелационен, че няма да поддържат Росен Желязков за ръководител на Народното събрание, както и Петър Петров от „ Възраждане “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР