През целия месец декември Vivacom ще радва клиентите си с

...
През целия месец декември Vivacom ще радва клиентите си с
Коментари Харесай

Какви са празничните предложения на Vivacom през декември

През целия месец декември Vivacom ще радва клиентите си с тематични коледни предложенията от смарт телефони, смарт тв приемници и гейминг конзоли.

Всички устройства от промоционалната коледна акция на телекома могат да бъдат закупени на атрактивни цени, в композиция с мобилни проекти Unlimited 300 и Unlimited MAX с 50% отстъпка за първите 6 месеца или с пакетите EON за 1 лев на месец за първите до 4 месеца. Офертите важат за всички сегашни и нови клиенти.

Сред устройствата от коледната акция на Vivacom попадат настоящите флагмански модели от серията Samsung S23, които излязоха на пазара през тази година. Това са Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ и Samsung Galaxy S23 Ultra.

Трите модела вървят в комплект с калъф и протектор и могат да декларирани на лизинг с преференциални месечни вноски и с проект Unlimited 300 с 50% отстъпка за първите 6 месеца. Селекцията от понижени смарт телефони по време на празничния декември се добавя от страхотни 5G модели на Nokia, Motorola и Honor, които се оферират дружно с безжични слушалки.

За феновете на коледните филми и видеоигрите Vivacom е приготвил атрактивни отстъпки на 50-инчов премиум смарт тв приемник на Samsung и бюджетен 40-инчов модел на Hisense.

Телекомът предлага и понижение на гейминг конзолата PlayStation 5.

Освен че впечатляват с преференциалните си лизингови цени, промоционалните устройства са в композиция с пакета EON Premium и високоскоростен интернет за 1 лев на месец за първите до 4 месеца.

Освен празнични предложения, от Vivacom са приготвили и нещо за всички меломани, които през зимата обичат да са на топло у дома пред тв приемника. През декември, във всички телевизионни пакети на телекома, за първи път в България, ще има нови кино канали, които ще имат богато многообразие от заглавия. От Vivacom са приготвили и изненада за всички фенове на българското кино.

„ Ние от Vivacom желаеме нашите клиенти да имат празнично въодушевление през целия декември. Затова и тази година приготвяме серия от изненади за всички сегашни и бъдещи клиенти, които ще обявим в елементи напълно скоро. Планирали сме разнородни промоционални предложения и нови оферти за тях, като по този метод може да им помогнем при избирането на най-подходящия коледен подарък. “, показа Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

За цялостно улеснение, през най-натоварения месец от годината, магазините на Vivacom ще работят с празнично работно време и в почивните дни. Повече информация за всички предложения и за празничното работно време може да намерите.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР