През целия мандат усещах подкрепа. Благодаря на избирателите, че отново

...
През целия мандат усещах подкрепа. Благодаря на избирателите, че отново
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Поел съм ангажимент да превърна града в най-добрия за живеене

През целия мандат усещах поддръжка. Благодаря на гласоподавателите, че още веднъж ми я демонстрираха. Всички бяхме сплотени като едно семейство и цялата положителна сила се придвижи и към моя екип. Тя ми даде убеденост да се кандидатирам за идващ мандат. Огромният %, който по предварителни данни дават социолозите, доста задължава. Поел съм ангажимент да трансформира Перник в най-хубавия град за живеене в България, по този начин го виждам в моите фантазии. Това беше първият коментар на претендентът за кмет на Перник Станислав Владимиров след края на изборния ден, предаде .

Според предварителни данни на " Тренд " той печели още на първи тур.

Владимиров дефинира като едно от най-трудните си решения това да напусне Българска социалистическа партия.

" Опитахме да сме положителни без непотребна показност. Най-голямата мръсотия и подправени вести пристигнаха от Нинова и от троловете към нея, това е път заникъде. Разчитах на поддръжката на моите съграждани, това е вярната формула. С Борисов създадохме стабилно партньорство, което беше в интерес на нашия град. Случиха се хубави неща и съм сигурен, че той в никакъв случай няма да ми откаже помощ ", счита той.

По мотив казуса с водоснабдяването в квартал " Църква " Владимиров увери, че от понеделник стартира персонално да се занимава с него.

" Не желаех да го върша в предизборната акция. Има доста странни неща, които се случиха в последните три дни в " Църква ". Точно в този миг да оставят хората без вода... започнахме мандата с водна рецесия, някои желаеха да го приключим отново по този начин . Уверението от ВиК е, че до часове църковци ще имат вода, ще проследявам това персонално ", разяснява той.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР