През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. Вижте

...
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. Вижте
Коментари Харесай

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него… После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.
Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
Лъв
За да научите нещо ново, ще е належащо не малко време, и по тази причина не би трябвало да проявявате неспокойствие. Всеки път, когато научавате нещо ново, на процедура се сблъсквате с нови трудности. Това може да охлади Вашия жар, въпреки и да няма нищо извънредно в тази обстановка. Просто продължавайте да действате и да се учите. Много скоро всичко ще тръгне доста по-лесно. Вървите напред със свое лично движение и не би трябвало да сравнявате своите триумфи с това, какъв брой бързо реализиран същото останалите. Концентрирайте се върху това, което още следва да извършите.
Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.
Везни
Днес настроеноето Ви ще бъде песенно. През целия ден ще си припявате своя обичана ария. Хубаво е, в случай че имате слух. В противоположен случай остава единствено да прочвим състрадание към Вашите близки. Ако си дадете сметка за това, постарайте се да пеете по-тихо или когато сте сами. Всъщност, взаимното пеене с Вашия обичан човек единствено ще заздрави Вашия съюз.
Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.
Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
Козирог
Днес много мощно ще се паникьосвате, и това ще бъде най-вече за незначителни неща. Нищо съществено не заплашва нито Вашия обичан човек, нито връзките Ви с него. Притеснителна е единствено Вашата суматоха, която има в действителност разрушителна мощ. Струва ли си?
Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.
Риби
В края на крайщата Вие сте независими и с всичко успявате да се справите сносно. Вие не би трябвало да бъдете естествено продължение на Вашата втора половинка, колкото и да Ви се желае това. Трябва да си имате свои ползи и увлечения. В противоположен случай просто ще станете неинтересни за обкръжаващите, а преди всичко – на своя обичан човек.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР