През целия ден на 21 март ще върви програма и

...
През целия ден на 21 март ще върви програма и
Коментари Харесай



През целия ден на 21 март ще върви програма и различни прояви за празника „Кюстендилска прол

През целия ден на 21 март ще върви стратегия и разнообразни прояви за празника „ Кюстендилска пролет-2023 година “ на който уредник е Общината с присъединяване на разнообразни организации, компании, сдружения, сформира и обединения. Денят е почивен за общинските звена, и неучебен за учебните заведения.

От 11 часа на площад „ Велбъжд “ ще бъде отслужен водосвет за здравето на кюстендилци, а празничното шествие на площада ще предвождат по традиция новоизбраните девойки „ Кюстендилска пролет “ – мис „ Пролет “ Моника Йорданова и подгласничките ѝ, които ще получат знаците на града от своите предшественички. Специални посетители ще бъдат артистите от отбор „ Пирин “, които ще показват своя нов театър „ През девет планини “.

Празникът ще продължи на сцена „ Базиликата “ в лесопарк „ Хисарлъка “ от 14 часа. където се чакат да се качат стотици поданици на града и посетители.

Община предложения още веднъж търговци и производители на цветя и декоративна растителност да станат част от цветно ревю по случай празника на града и на ревюто базар от 10 до 18 часа на площад „ Велбъжд “.

Дима Укалска, шеф на отдел „ Култура “ при Общината:

„ Ще има какво да се види и да се разнообрази всекидневието в този, надяваме се, безоблачен ден “.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР