През този ден звездите ще бъдат на ваша страна. Вижте

...
През този ден звездите ще бъдат на ваша страна. Вижте
Коментари Харесай

През този ден звездите ще бъдат на ваша страна

През този ден звездите ще бъдат на ваша страна. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 29.05.2023г.
Овен
На Овните следва да се заемат с решаването на комплицирани задания. Само че да се реализира триумф не е по този начин комплицирано, както Ви се коства на пръв взор: упорството и разтропаността ще Ви създадат добра услуга. Късмет чака тези, които възнамеряват далечни пътувания и срещи с задгранични сътрудници. Няма съображение да се безпокоите за развиването на сантименталните си връзки: елементарно може да се реализира съглашение, а и опция да се решат старите проблеми, евентуално ще се откри. Преразгледайте своите връзки с роднините. Възможно е, напоследък да не сте били задоволително деликатни, за което в този момент може да се наложи да си платите.
Телец
Не е допустимо днешният ден да бъде наименуван преуспяващ. Може да не получите най-хубави резултати, само че постигнатото ще бъде единствено плод на Вашите старания, а не резултат от благотворното въздействие на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, изключително в случай че оферират, да посредничат при осъществяване на покупко-продажби. Денят е прекрасен от позиция на прочувствените връзки и персоналните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят откровен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, изключително в случай че предложите да отидете на колекция с другари, или да посетите първокласен клуб.
Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.
Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.
Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните родственици, само че фамилните грижи не Ви уморяват и нервират, а дори Ви повдигат настроението.Ще се появи убеденост в утрешния ден, а подозренията и мятанията ще останат в предишното. Бъдете деликатни с новите познати – те не са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор. Романтичните увлечения ще донесат освен наслада, само че и безредици. Ако за този ден имате уговорена значима среща, бъдете подготвени за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.
Дева
Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави – без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.
Везни
Денят е добър за разпределяне и релаксация. Днес може да си уредите среща с непосредствен човек, само че е по- добре да извършите това в уединена конюнктура – да вземем за пример в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подобаващи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да извършите и обход на магазините. Направените през днешния ден покупки ще Ви радват още дълго.
Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на спокойствие…
Стрелец
Днес звездите шрепоръчват, да станете малко лакомец и да помислите на първо време за своите цели и изгоди. И в случай че те изобщо не са в прорез с целите и изгодите на Вашия обичан човек, за какво пък да не си извършите същински подарък?
Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.
Водолей
Денят няма да Ви предложи главозамайващи триумфи нито на работата, нито в персоналния живот. Нещо повече – той ще Ви донесе рецензия и съществени различия с хората, чието мнение за Вас е значимо. Ако сте привикнали да игнорирате мнението на обкръжаващите и да разчитате единствено на себе си, ще се чувствате релативно умерено, само че в противоположен случай ще преживявате не на смешка. Подкрепа ще намерите от най-неочакваното място. Не е желателно през този ден да стартирате сантиментални връзки, защото вероятността те да бъдат хармонични, е минимална.
Риби
У Вас може да се появи чувство, че ориста Ви се е оказала в ръцете на други хора, само че на процедура единствено Вие можете да я управлявате. Каквото и да стане през днешния ден, ще съумеете да се справите, а и да запазите нормалното успокоение. Колкото и могъщи хора да Ви заобикалят през днешния ден, никой няма да може да се съпоставя с Вас. Постарайте се да прекарате повече време с хората, които обичате, и не забравяйте, какво в действителност се вява най-важно в живота Ви.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР