През тази седмица темата на броя е свързана с .

...
През тази седмица темата на броя е свързана с .
Коментари Харесай

Седмични новини за енергетика: Кръгом към "Газпром"; 24 гигавата заявление за ВЕИ; Износът на ток

През тази седмица тематиката на броя е обвързвана с. Намекът за връщане към договаряния с съветския снабдител беше усетен още при започване на неговия мандат, когато служебния министър на няколко пъти загатна за ниската цена на съветския газ и че България губи от неналичието на договаряния с Москва. В последните няколко дни обаче съветският газ беше. А след изключителния брифинг на спешния щаб за споразумяване на доставки от природен газ на 22 август беше оповестено, че България губи пари, когато неглижира съветското синьо гориво. Нещо, което не е правилно към днешна дата.

А говореното за арбитраж, отводът да се вършат поръчки по контракта, предложенията за договаряния с съветската страна и изобщо.

Европа пък за следващ път се оказва жертва на личните си окови. През последните години никоя европейска стопанска система не е направила задоволително, с цел да се откъсне от въздействието на " Газпром ". За това все още всички други възможности са мъчно постижими, а

Българският АЕЦ " Козлодуй " продължава да е освен поради значимостта си,.
Реклама
Синдикатите извадиха в общественото пространство ново предложение за справяне с енергийната рецесия: прекъсване на износа на ток. Освен демагогията обаче, такова решение би било.

Ако сте изпуснали:

ПАЗАРНА ИНФОРМАЦИЯ:
Реклама
И ОЩЕ
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР