През тази седмица ще се наложи да забавим темпото. Луната

...
През тази седмица ще се наложи да забавим темпото. Луната
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 април

През тази седмица ще се наложи да забавим темпото. Луната е в намаляваща фаза, насочваме се към постигането на  стабилност, резистентност в основаното до момента и поредност в дейностите. Посоката е заложена, в доста случаи е допустимо непредвидени условия да оказват въздействие, да провокират разбърквания и промени.

На 20-ти април слънцето минава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни настрои към отговорности, свързани със фамилията, традициите, търсене на непоклатимост и финансовата сигурност.

Присъствие на, Слънцето, Меркурий, Северен Възел и Уран в Телец ще слагат акцент върху главните тематики на знака - сигурност и пари. Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме сила от всичко към нас. До 21-ви май, до момента в който слънцето транзитира през знака Телец, значимите тематики ще бъдат финансовата непоклатимост, работни процеси, съчетаване на работа и отмора, себеутвърждаване и осъществяване на личният капацитет.

Телецът е знак, обвързван с ценностната система и стойностите в живота. Важен ще бъде въпросът за себеоценката. Още  в първите дни на седмицата ще се усети мощното въздействие на Уран в Телец, което ще задейства изненади и непредвидени събития. Уран работи ненадейно, разрушително, само че единствено към това, което не подхожда на нашия път на развиване. Необходимостта от акомодация към новото и измененията е наложителна. Информационният поток е мощен, връзката, новите контакти, образованията могат доста да повлияят върху създаване на нов тип партньорства, които да окажат позитивно въздействие върху проспетитета.

ОВЕН

Ако към този момент сте стартирали нов план, активност, през тази седмица продължете посоката, която сте избрали. А в случай че сте от тези представители, които се нуждат от още време, продължете да водите диалози, преговаряйте за ползите си, преосмисляйте и въздействайте, там където е належащо. До 21-ви май  навлизате в стадий на стабилизиране и нужда от реализиране на сигурност най-много в региона на вашето финансово състояние. Внезапни обстановки и обрати не са изключени. Те ще доведат до смяна във вашите цели, преосмисляне на това, което е значимо и значимо за вас на този стадий. Продължава интервалът на отстояване личните си позиции, на преговаряне за ползите си, за това, което ви харесва. Новите благоприятни условия и оферти, които идват към вас, могат доста да повлияят на финансовото ви състояние и непоклатимост, само че въпреки всичко инвестирайте рационално, вероятни са изненади. Доверете се на интуицията си, изберете вярната посока.

ТЕЛЕЦ

Силна и значима седмица, която задейства невероятни благоприятни условия, посредством които да реализирате задачите, които сте си сложили. От вас се желае да бъдете инициативни и да направлявате живота си в посоката, която желаете. Силното наличие на знака Телец е изразено посредством Слънцето, Меркурий, Уран и Северният Лунен възел. Докато Слънцето е в знака Телец (21ви май) за вас това е най-силният и деен интервал от годината. Ще можете по-лесно да влияете върху събитията. Фокусирате върху това, което желаете да постигнете, това което е  в цялостно сходство с вашите полезности. Взаимодействайте в оптималната степен. Доверете се на умеенето си по удобен и елементарен метод да докажете преимуществата си. Взаимодействайте, преговаряйте, договаряйте. Бъдете дейни в контактите, споделяйте вашето мнение, отстоявайте своята позиция.  Промените, към които се стремите през тази седмица могат да бъдат действителност. Важно е да знаете какво желаете. Следвайте личните си инстинкти и желания. Възможни са непредвидени обрати и промени, които ще доведат до нарушавания на същствуващи структури. Ако това се случва в живота ви, то е за нова посока. Приемете протичащото се без боязън и опозиция. Приветствайте новото, което навлиза в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако от началото на месец април  сте сложили началото на нещо ново под формата на нова активност или план, то през тази седмица следвайте определената посока. Социалната ви интензивност е висока, в кариерното ви развиване настъпват основни промени. Периодът доникъде на май е мощен за създателите, притежателите на независима активност, тези от вас, които се занимават с изкуство. Ако към момента не сте подготвени с нови разновидности и избори, интервалът до рождения ви ден или новолунието в Близнаци, което е на 30 май е интервал на мъртвило, осъзнаване, гмуркане във вътрешността към себе си за изясняване на посоката. Силното наличие на планети в знака Телец ви настройва към нуждата от струпване на сила. Възможно е новото да съществува в мислите ви, въпреки всичко всичко стартира първо с мисъл, само че с цел да стане действителност са нужни познания и време. Посветете повече време на себе си и обичаните ви занимания, почивайте, взаимодействайте с Природата, натрупвайте сила и нови познания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР