През тази седмица родните евробойци ще трябва да изиграят мачовете

...
През тази седмица родните евробойци ще трябва да изиграят мачовете
Коментари Харесай

Букмейкърите не дават шансове на родните отбори в Лига Европа

През тази седмица родните евробойци ще би трябвало да изиграят мачовете си от втория квалификационен кръг на шампионата Лига Европа. В четвъртък вечер, от 19:00, Локомотив (Пловдив) приема Жозе Моуриньо и неговия Тотнъм на стадиона в парк „ Лаута “. Час по-късно пък ЦСКА ще се изправи против кошмара на българските тимове БАТЕ Борисов. Домакинското преимущество, за жалост, няма да е от огромно значение, защото УЕФА към момента не разрешава допускане на почитатели по трибуните.

Носителите на Купата на България са цялостен новобранец съгласно букмейкърите. Победата за българите се прави оценка с коефициент 10 от, до момента в който 2-ката за „ шпорите “ се търгува на 1.22. Още когато жребият бе изтеглен, притежателят на пловдивчани Христо Крушарски съобщи, че задачата на този мач е да стане състезателен празник за почитателите. Така че, футболистите на „ смърфовете “ ще играят освободено и без огромни упования.

Локомотив започва сезона със спечелването на Суперкупата на България против Лудогорец. След това, в първия кръг на efbet Лигата „ черно-белите “ изгубиха градското дерби против Ботев. Последваха 4-ри следващи победи, в това число и триумф в първия квалификационен кръг на Лига Европа. В шампионата Локомотив надделя Ботев (Враца) с 2:1, Славия с 2:0 и Черно море с 2:1. В последния кръг обаче момчетата на Бруно Акрапович бяха приземени от Лудогорец и изгубиха с 3:1 в Разград, допускайки три гола за 20-тина минути в края на дуела.

Тотнъм приключи доста мощно предишния сезон, като натрупа 6 следващи мача без загуба (4 победи). Новият шампионат обаче не започва по най-хубавия метод за лондончани, откакто те бяха победени от гостуващия Евертън с гол на Доминик Калвърт-Люин през втората част. Жозе Моуриньо не бе доста деен на трансферния пазар, привличайки само десния бек на Уувърхемптън Мат Дохърти, само че пък от Северен Лондон си потегли различен десен бранител – Кайл Уокър-Питърс. Голямата вест към Тотнъм е това, че трима играчи на „ шпорите “ са инфектирани с ковид. Информацията идва от британки медии, представена от българския състезателен уебсайт 7sport.net. От клуба още не дават публична информация какъв брой и кои са инфектираните футболисти.

„ Белите “ надали ще подценят срещата. Само преди два сезона,, тогава отпред на Манчестър Юнайтед. Огромната конкуренция в Англия в лицето на Ливърпул, Манчестър Сити, напълно обновления Челси и бележещия непрекъснат напредък млад състав на Манчестър Юнайтед, прави интригата за топ 4 в Премиер Лийг изключителна висока и няма да е изненада, в случай че Тотнъм се концентрира върху спечелването на Лига Европа, което би им осигурило билет за идващото издание на Шампионската лига.

Поради тази причина, Локомотив доста мъчно би направил нещо в мача. Прогнозата обаче е че пловдивчани няма да се дадат без пердах и няма да бъдат разгромени от надменните англичани. Като най-сигурен наподобява залога за под 3,5 гола. От Уинбет дават примамливия коефициент от 1.75. По-смелите могат да опитат и под 2,5 гола, където към този момент отиваме на високата ставка от 2.80. Други забавни
залози са: двата тима да отбележат гол (1.75) и Локомотив (Пловдив) да означи над 0,5 гола (1.72 коефициент).

Съвсем естествено, българските почитатели се надават доста повече на продължение на ЦСКА в идващия кръг. Ако това се случи, „ армейците “ ще вземат коефициента на БАТЕ и ще играят против надалеч по-лек съперник в идната фаза. БАТЕ Борисов има сериозен опит против български тимове. Първо през 2009-та беларусците отстраниха Левски в третия квалификационен път на Шампионската лига, през идната година БАТЕ преодоля и Литекс на Мъри Стоилов след късен гол в Ловеч и погром в последвалото продължение. Коректно е да се означи, че БАТЕ не е същия тим, откакто архитектът на огромните евроуспехи Виктор Гончаренко напусна клуба преди няколко сезона. „ Трактористите “ даже не съумяха да стигнат до купата през предишния сезона, когато Динамо Брест постави завършек на поредицата от 13 следващи шампионски триумфа на БАТЕ.

ЦСКА може и да не играе най-хубавия си футбол от началото на новия сезон, само че пък е в серия от 19 следващи мача без загуба. „ Червените “ стартираха сезона с разочароващо тъждество 2:2 освен това против един от огромните противници – ЦСКА 1948. Последваха четири следващи победи, три в шампионата и една в Лига Европа. В последния мач обаче, „ армейците “ позволиха тъждество против Черно море във Варна. Прави усещане обаче, че тимът бележи главно в последните минути на мачовете.

Сезонът в не бе повлиян от ковид. Там към този момент са изиграни 23 срещи, като БАТЕ дели първата позиция с Шахтьор Солигорск. „ Трактористите “ са в серия от 4 следващи победи. В последните 7 мача, момчетата на Кирил Алшевски са отбелязали цели 24 гола. Голямата въпросителна към състава на беларусите е че двама от най-опитните им играчи са с ковид и няма да пътуват за България.

Според  Palmsbet, ЦСКА даже е лек новобранец в конфликта. Победа за „ армейците “ е оценена на 2,68. Равенството се предлага на коефициент 3,13, а победа за гостите – 2.54. Нашата прогноза за мача е ЦСКА да завоюва второто полувреме. От  дават постоянния коефициент от 2.89 това да се случи. В последните години „ армейците “ са най-добре квалифицирания физически тим в България и към този момент свикнахме да стигат до успеха в края на мачовете си. Гостите громят наред във Беларус, само че месното състезание е много едва и в тези мачове не може да се реши действителната класа на тима. Все отново БАТЕ не трябва да се подценява. Само преди една година беларусците победиха Астана. През зимата на 2019-та пък Арсенал загуби с 1:0 в Минск в мач от елиминационната фаза на Лига Европа.

* Мениджър Нюз не носи отговорност за активността на уеб страницата, който е информативен по отношение на активността на уеб страниците, организиращи
хазартни игри, за наличието на уеб страницата, за други уеб сайтове посредством препратките, които съдържа и прочие

Хазартът е неразрешен за малолетни лица под 18 години. Ако чуствате, че имате проблем с
хазарта и желаете помощ, Ви молим да се свържете със съответните организации.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР